Mutlu Köksal darbe girişiminde yaralananları ziyaret etti

Birecik Kaymakam Vekili Köksal, darbe girişiminin olduğu gece İstanbul'da yaralanan Cuma Zor'u evinde ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Mutlu Köksal darbe girişiminde yaralananları ziyaret etti
Birecik Kaymakam Vekili Mutlu Köksal, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi İstanbul'da yaralanan ve ilçeye gelen Cuma Zor'u evinde ziyaret etti.

Birecik Kaymakam Vekili Köksal, beraberinde Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Güney Cem Bülbüloğlu, Birecik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Sadık Doğan ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yaşar Karaoğlu ile Zor'a geçmiş olsun diledi.

Köksal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi sonrası Türk milletinin ne kadar cesur ve yürekli olduğunun bir kez daha görüldüğünü söyledi.

Tanklara siper olmuş insanlara mermiler sıkılırken bu mermilerin üzerine yürüyen binlerce vatandaşı görünce yaşadığı gururu anlatan Köksal, şöyle konuştu:

"Bu aziz millet darbe girişimi sonrası sokaklarda, meydanlarda canını siper ederek darbeyi önledi. Bir kez daha anladık ki bu vatanı bölmeye, parçalamaya çalışanlar her zaman karşısında bu aziz Türk milleti bulacaktır. Bu darbe girişimi Türk milletinin gücünü bir kez daha gösterdi."

Cuma Zor'un 15 Temmuz akşamı hain darbe girişiminde demokrasi ve milli iradenin yanında yer alarak büyük bir kahramanlık gösterdiğini ifade eden Köksal, kendisine ve ailesine teşekkür ederek geçmiş olsun diledi.

Tedavisine hastanede davam edilecek

Köksal ziyarette, Zor'un tedavisini daha iyi şartlarda sürdürebilmesi için Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Bülbüloğlu'na talimat verdi.

Zor, doktor kontrolünde ambulansla evinden alınarak Birecik Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Başhekim Bülbüloğlu, Cuma Zor'u bir süre hastanede misafir edeceklerini belirterek, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Yorumlar