Mutlu çocukların Türkçe performansı sevindirdi

Hamburg‘da Türkçe ve Almanca olmak üzere iki dilde eğitim veren ‘Kita Glückliche Kids‘ (Mutlu Çocuklar Anaokulu), Türkçe Etkinliği başlıklı bir program düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Mutlu çocukların Türkçe performansı sevindirdi

Hamburg‘da Türkçe ve Almanca olmak üzere iki dilde eğitim veren ‘Kita Glückliche Kids‘ (Mutlu Çocuklar Anaokulu), Türkçe Etkinliği başlıklı bir program düzenledi. Stengeler Okulu’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar Türkçe dersinde öğrendiklerini sergiledi. Etkinliğe, Hamburg Başkonsolosu Mehmet Fatih Ak’ın yanı sıra çok sayıda veli ve çocuk katıldı. Etkinlikten memnun kalan Başkonsolos Ak, "Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak az. Çok güzel bir performans izledik. Vakit ayırıp buraya gelen tüm velileri kutluyor, çocukların da başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Mutlu Çocuklar Anaokulu Müdürü Özlem Demirbaga da Türk Konsolosluğu'na bu zamana kadar kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Ailelere de teşekkür eden Demirbaga, "Bizi destekleyen sizin gibi aileler olduğu sürece bu tür programlarımız başarıyla devam edecek." dedi. Demirbaga, anaokulu bünyesinde piyano, saz ve dans kursunun yanı sıra annelere yönelik bilgilendirme seminerleri verdiklerini söyledi. Müzik öğretmeni Pınar Ergin’in müziği ve yönetiminde yeteneklerini sergileyen minikler; şarkı, tekerleme ve skeçlerle anne-babalarına mutlu saatler yaşattı.
CİHAN

Yorumlar