Müteahhitler 'Nesim Ekinci' ile devam dedi

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği, olağan genel kurulunu yaptı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Nesim Ekinci ve yönetim kurulu ile devam kararı alındı.

Google Haberlere Abone ol
Müteahhitler 'Nesim Ekinci' ile devam dedi

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği, olağan genel kurulunu yaptı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Nesim Ekinci ve yönetim kurulu ile devam kararı alındı. Genel kurulda derneğe yeni katılan üyelere de plaket takdim edildi. Derneğin denetim kurulu raporu ile gelir-gider raporlarının okunarak oylanması ile başlayan genel kurulda konuşan MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, inşaat sektöründe faaliyet gösteren kuruluşları bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan derneğin, inşaat sektörüne kalifiye eleman yetiştirmenin yanı sıra, çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak eğitimler verdiğini söyledi. MERYAP'ın son 4 yılda müteahhitlerin sesi olduğunu ifade eden Ekinci, sektöre ve derneğe katkılarından dolayı tüm üyelere teşekkür etti.
Başkan Ekinci'nin konuşmasının ardından gidilen genel kurulda mevcut yönetim kurulu güven tazeledi. Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Başkan Nesim Ekinci, Başkan Vekili Göksel Çat, Genel Sekreter Mehmet İnanç, Basın Sözcüsü Haluk Nayci, Sayman Necat Akyıldız, Üyeler Hüseyin Koral Kurt ve Ömer Körükçü
CİHAN

Yorumlar