Musul'daki Ticaret Ateşesi Argüç’ün akrabalarının endişeli bekleyişi sürüyor

Irak’ın Musul kentinde kontrolü ele geçiren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının, şehirdeki Türkiye Başkonsolosluğu'na yaptığı baskında rehin aldığı 49 Türk vatandaşı arasında Kayserili Ticaret Ateşesi Mehmet Argüç’te...

Google Haberlere Abone ol
Musul'daki Ticaret Ateşesi Argüç’ün akrabalarının endişeli bekleyişi sürüyor

Irak’ın Musul kentinde kontrolü ele geçiren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının, şehirdeki Türkiye Başkonsolosluğu'na yaptığı baskında rehin aldığı 49 Türk vatandaşı arasında Kayserili Ticaret Ateşesi Mehmet Argüç’te bulunuyor. Argüç’ün Kayseri’deki akrabaları da kendisinden gelecek iyi haberi bekliyor. Argüç’e ulaşılamadığını ifade eden yakınları, Ankara’da yaşayan oğlunun ise iki gündür kendisinden haber alamadığını belirtti.

Musul'daki Türk Başkonsolosluğu'na 2 yıl önce Ticaret Ateşesi olarak atanan Mehmet Argüç'ün rehin alınmasının ardından baba ocağı olan Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesindeki akrabalarında da endişeli bekleyişe neden oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Argüç’ün ağabeyi ve yeğenleri kendisinden sevindirici haber bekliyorlar. Ticaret Ateşesi Mehmet Argüç’ün Ankara’da yaşayan oğlu ile sürekli irtibatlı olan akrabaları, iki gündür kendisine ulaşılamadığı bilgisini aldıklarını ifade etti. 6 ay önce izinli olarak gelen Mehmet Argüç’ün Ankara’daki oğlunun yanında kaldığı belirtildi.

CİHAN

Yorumlar