Müsteşar Acar’dan ataşelere: Hizmeti vatandaşın ayağına götürün

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa’daki tüm Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği ve Ataşeliklerdeki personele Köln’de, online yazışma semineri verdi.

Google Haberlere Abone ol
Müsteşar Acar’dan ataşelere: Hizmeti vatandaşın ayağına götürün

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa’daki tüm Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği ve Ataşeliklerdeki personele Köln’de, online yazışma semineri verdi. Köln Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşeliği’nde Bakanlıkta, 'Elektronik Doküman Yönetim Sistemi'nin uygulamaya geçecek olması sebebiyle düzenlenen seminerde, yurtdışı teşkilatının daha hızlı ve verimli çalışabilmesini sağlamak üzere online yazışma imkanları tanıtıldı.

Köln Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşesi Oğuz Tuncay’ın organizasyonunu yaptığı toplantıya, Türkiye’den Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar, Müsteşar Yardımcısı Erhan Batur, Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürü Naim Gürhan Keskin ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’ndan Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Cevdet Ceylan ve Sigorta Primleri Genel Müdürü Cüneyt Olgaç katıldı. Söz konusu bürokratlar personele kendi alanlarıyla ilgili sunum yaptı.

Müsteşar Fatih Acar eğitim sonunda yurtdışında görev yapan tüm personelin vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için gayret göstermesi gerektiğini söyledi. Sadece büroda çalışmanın yeterli olmadığını, dernekler ve birliklerle işbirliğinin artırılarak çalışma ve sosyal güvenlik konularının dışında da vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları her sorunla ilgilenilmesi gerektiğini kaydeden Acar, bu tür istişare ve eğitim toplantılarının son derece yararlı olduğunu ve tekrarlanacağını ifade etti. CİHAN

Yorumlar