Müşteri gibi geldi, tablet bilgisayarı çaldı

Küçükçekmece İkitelli'de, bir mobilya mağazasına müşteri gibi giren şahıs, iş yeri sahibinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak 700 TL değerindeki tablet bilgisayarı alıp kayıplara karıştı. Bilgisayarın çalındığını fark etmeyen...

Google Haberlere Abone ol
Müşteri gibi geldi, tablet bilgisayarı çaldı

Küçükçekmece İkitelli'de, bir mobilya mağazasına müşteri gibi giren şahıs, iş yeri sahibinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak 700 TL değerindeki tablet bilgisayarı alıp kayıplara karıştı. Bilgisayarın çalındığını fark etmeyen iş yeri sahibi, hırsızlığı ancak güvenlik kamera kayıtlarını inceledikten sonra fark etti.

İstanbul Mobilya ve Ahşap Eşya İmalatçıları Site İşletme Kooperatifi’nde (MASKO) bir mağazada yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, mağazanın kapanmasına yakın saatlerde 3 kişi mobilya bakmak için geliyor. Mağaza sahibi Mustafa Kurt müşterilerle ilgilenirken bir kişi daha içeri giriyor. Müşterileri alt katta bulunan reyona götüren Kurt, tablet bilgisayarını ise masada bırakıyor. İş yeri sahibi ve diğer müşterilerin alt kata indiklerinden emin olan hırsız ise önce etrafı kolaçan ediyor. Ardından hırsız masada bulunan piyasa değeri 700 TL olan tablet bilgisayarı alarak hızla kaçıyor.

Müşterilerin mağazadan ayrılmasının ardından iş yeri sahibi Kurt, tablet bilgisayarını yerinde bulamayınca çekmecelere bakıyor. Çalındığından şüphe eden Kurt, güvenlik kamera kayıtlarını incelediğinde sonradan gelen kişinin tableti alıp kaçtığını görüyor. Emniyete giderek şikayetçi olan Kurt, hırsızın biran önce yakalanmasını istedi.

CİHAN

Yorumlar