Mustafakemalpaşa'da İngilizce gecesi heyecanı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde faaliyet gösteren Özel Nilüfer İrem İlköğretim Okulu öğrencileri İngilizce gecesi düzenledi. Gecede 2,3,4,5,6 ve 7. Sınıflardan oluşan gruplar çeşitli etkinliklerle İngilizce öğrenme konusundaki...

Google Haberlere Abone ol
Mustafakemalpaşa'da İngilizce gecesi heyecanı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde faaliyet gösteren Özel Nilüfer İrem İlköğretim Okulu öğrencileri İngilizce gecesi düzenledi. Gecede 2,3,4,5,6 ve 7. Sınıflardan oluşan gruplar çeşitli etkinliklerle İngilizce öğrenme konusundaki becerilerini gösterdi.

Öğrenciler tiyatro,koro ve çeşitli gösterilerden oluşan programda İngilizce öğrenme konusundaki becerilerini sergiledi ve öğrendikleri İngilizceyi pratiğe dökmeye çalıştı. Öğrenci velileri ve Mustafakemalpaşa halkı programa yoğun ilgi gösterdi. Kız Meslek Lisesi'nin salonuna misafirler sığmadı. Bazı misafirler, salonda oturacak yer kalmadığı için programı ayakta izlediler.

Özel İrem İlköğretim Okul Müdürü Veli Değerli; İngilizce öğrenmenin 21.yüzyılın en önemli gereklerinden olduğunu ve kendimizi dünyaya bu şekilde anlatabileceğimizi vurguladı. Programa ilgi gösteren misafirlere teşekkür etti. Program sonunda derceye giren öğrencilere ve bazı velilere hediyeler takdim edildi. Kapanışa 2. Sınıfların “A New World ( yeni bir dünya ) şarkısı farklı ülke bayraklarıyla damgasını vurdu.

CİHAN

Yorumlar