Mustafa Yeşil Camii'nin temeli atıldı

Esenyurt Atatürk Mahallesi'ne yeni bir ibadethanenin temeli atıldı. Yeşil İnşaat tarafından yapımı üstlenilen Mustafa Yeşil Camii temel atma törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti E.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Yeşil Camii'nin temeli atıldı

Esenyurt Atatürk Mahallesi'ne yeni bir ibadethanenin temeli atıldı.

Yeşil İnşaat tarafından yapımı üstlenilen Mustafa Yeşil Camii temel atma törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer,Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan temel atma töreni protokol konuşmaları ile devam etti. Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, konut üretimi yaptıkları Esenyurt'ta yaşayan vatandaşlar için cami ve okul hizmeti gibi önemli yatırımlar içerisinde bulunmanın mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da "Seçim olsun, olmasın 10 yıldır Esenyurt'ta ve Türkiye’de milletin huzurunu ve rahat yaşamasını sağlamak için gece gündüz çaba gösteriyoruz." diye konuştu. AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise "Esenyurt'ta, AK Partili belediye yönetimi öncesinde yürüyecek yol dahi yokken, Necmi Kadıoğlu ile her hafta bir açılış ya da temel atma töreninde bir araya geliyoruz. Kadıoğlu ve tüm ekibini kutluyorum. Bizim çalışma ve hizmet anlayışımız millet için en iyisini yerine getirmektir." şeklinde konuştu.

Konuşmalar ardından kurban kesilerek, dualar ile birlikte Mustafa Yeşil Camii'nin temeline ilk harç döküldü.
CİHAN

Yorumlar