Mustafa Özsoy: Yeşilhisar’ı turizm projeleriyle canlandıracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy ve il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ziyaretlerini Yeşilhisar ile sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Özsoy: Yeşilhisar’ı turizm projeleriyle canlandıracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy ve il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ziyaretlerini Yeşilhisar ile sürdürdü. İlçe esnafını ziyaret eden Özsoy, Yeşilhisar’ı turizme kazandırmak için önemli çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Hazırladığımız projelerle Yeşilhisar canlanacak.” dedi.

MHP Başkan adayı Mustafa Özsoy, parti teşkilatı ile birlikte Yeşilhisar ilçesine gitti. Özsoy ve partilileri, ilçe girişinde ilçe başkanı Ömer Semerci başta olmak üzere Belediye başkan adayı Metin İnce ve kalabalık partili grup tarafından karşılandı. Mustafa Özsoy, Yeşilhisar ilçesinde ilk olarak parti ilçe teşkilatını ve seçim bürosunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Metin İnce, mülki sınırların, idare sınırlar olduğunu belirterek, komple bir seçim yaşayacaklarını, seçimleri MHP’nin zaferi ile sonuçlandırmak istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşmada, Yeşilhisar’ın turizme kazandırılması için mevcut Büyükşehir ve Yeşilhisar Belediye başkanlarının Yeşilhisar’ın turizme kazandırılması ile ilgili hiçbir çalışma yapmadıklarını ifade ederek, göreve gelmeleri durumunda Yeşilhisar’ı ve köylerini turizme kazandırmak için projeler hazırladıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Ömer Semerci, Yeşilhisar Belediye başkan adayı Metin İnce ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy Yeşilhisar ilçe esnafını ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar