Mustafa Germirli İmam Hatip Lisesi'nde uluslararası mezuniyet coşkusu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 51 ülkeden 420 öğrencinin eğitim gördüğü Uluslararası Mustafa Germirli İmam Hatip Lisesi'nde, mezun olmaya hak kazanan 125 öğrenci için düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Kadir Has Kültür Merkezi'ndeki...

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Germirli İmam Hatip Lisesi'nde uluslararası mezuniyet coşkusu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 51 ülkeden 420 öğrencinin eğitim gördüğü Uluslararası Mustafa Germirli İmam Hatip Lisesi'nde, mezun olmaya hak kazanan 125 öğrenci için düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Kadir Has Kültür Merkezi'ndeki törende Tayland Ankara Büyükelçisi Tharit Carungwat, Somali İçişleri Bakanlığı’ndan Muhammed Muallim Yahya, Somali Kültür Ataşesi Abdullaziz Abdurrahman Hasan, Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ile çok sayıda davetli de hazır bulundu.

Vali Düzgün, yaptığı konuşmada mezuniyet törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birçok ülkeden öğrencilerin aynı ortamda eğitim görmesinin, kardeşlik olgusu ve dünya barışına sağladığı katkıya dikkati çekti. Törende daha sonra çeşitli ülkelerden öğrencilerin tiyatro, skeç, şiir gibi gösterileri yer aldı.

CİHAN

Yorumlar