Mustafa Erzin: İlk olarak belediyenin kapısını vatandaşa açacağız

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, ailesiyle gelerek oyunu kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Erzin: İlk olarak belediyenin kapısını vatandaşa açacağız

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, ailesiyle gelerek oyunu kullandı. Mahalli seçimlerin huzurlu ve adil bir şekilde geçmesini dileyen Erzin, "Göreve geldiğimizde ilk olarak belediyenin kapısını vatandaşımıza açacağız. Halkın belediyesi olacak." dedi.

Mustafa Erzin, Kaşıbeyaz İlköğretim Okulu’nda 1233 sandıkta oyunu kullandı. Vatandaşlarla bir araya gelen Erzin, kendisine destek verilmesini istedi. Mahalli seçimlerin şehre hayırlı olmasını dileyen Erzin, "Ailemizle birlikte oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Mahalli seçimlerin şehrimize hayırlı olması dilerim. Bu seçimleri kazanabilme adına her türlü çabayı gösterdim. İnanıyoruz ki Cenabı Allah emeğimizin karşılığını verecek. Bu süre içerisinde biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptığımızı düşünüyoruz." ifadelerine yer verdi.

Erzin, "Göreve geldiğimizde ilk olarak belediyenin kapısını vatandaşımıza açacağız. Halkın belediyesi olacak. Gaziantep’in sorunlarını öncelik sıralarına göre belirleyeceğiz ve çözümlerimizi ivedi olarak devreye sokacağız." diye konuştu.

Gaziantep’in temel sorunlarının herkes tarafından bilindiğine değinen Erzin, ulaşım, konut problemlerini çözeceklerini kaydetti. Dershanelerin kapatılmasını isteyenlere karşı belediye bünyesinde etüt merkezleri yaparak bu mağduriyet yaşanmasının önüne geçeceklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar