Muş'ta okul önünde uyuşturucu madde satan iki kişi yakalandı

Muş'ta okul çevresinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 2 kişi yakalandı. Yapılan arama sonucu şahısların üzerinde 70 adet ecstasy hap ve 44 gram esrar ele geçirildi. Olay ile ilgili Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Muş'ta okul önünde uyuşturucu madde satan iki kişi yakalandı

Muş'ta okul çevresinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 2 kişi yakalandı. Yapılan arama sonucu şahısların üzerinde 70 adet ecstasy hap ve 44 gram esrar ele geçirildi. Olay ile ilgili Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada: “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince okul çevresinde uyuşturucu madde satan ve gençleri uyuşturucu maddeye alıştırarak uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştıran sokak satıcılarına yönelik aktif olarak yapılan çalışmalar neticesinde; T.K. ve Y.Ö. isimli şahıslardan 70 adet uyuşturucu ecstasy hap ve toplam daralı ağırlığı 44 gram gelen satışa hazır 35 parça halinde uyuşturucu toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir.” denildi.

Polisteki sorgularının ardından adli makamlara çıkartılan T.K. ve Y.Ö.'nün tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulduğu belirtildi.

CİHAN

Yorumlar