Muş’ta okul bahçeleri kardan temizleniyor

Muş Belediyesi, etkili olan kar yağışı nedeniyle karla kaplanan okul bahçelerini temizlemeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Muş’ta okul bahçeleri kardan temizleniyor

Muş Belediyesi, etkili olan kar yağışı nedeniyle karla kaplanan okul bahçelerini temizlemeye başladı. Yapılan çalışmalar ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Hakim Kılıç, ana arterler başta olmak üzere, sokak aralarında ve okul bahçelerinde karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade etti.

    Başkan Vekili Kılıç, açıklamasında şunları kaydetti: “Muş'ta yaklaşık 3 gün aralıksız yağan kar yağışından sonra, ekiplerimiz 24 saat çift vardiya halinde çalışarak yolları açmaya devam ediyor. Okul idarecileri tarafından bize yapılan müracaatlar üzerine, il merkezindeki birçok okulun bahçesini kardan temizledik ve temizlemeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın okul bahçelerinde daha rahat hareket etmeleri için fırsat buldukça, karla mücadele çalışmalarımızı okul bahçelerinde de sürdüreceğiz. Geçtiğimiz hafta 3 gün boyunca aralıksız yağan kardan dolayı okul bahçeleri tamamen karla kaplanmıştı.”

    Kent merkezinde yapılan karla mücadele çalışmaların aynı hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Kılıç, ana arterlerin tamamen temizlendiğini, ara sokaklarda çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Kılıç, “Vatandaşlarımızdan zaman zaman şikayetler geliyor. Bu konuda haklılar. Ama ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Kısa sürede her mahalleye rahatlıkla ulaşımı sağlamaya çalışacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar