Muş’ta karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Muş’ta 2 gündür etkili olan kar yağışı karla mücadele ekiplerini harekete geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Muş’ta karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Muş’ta 2 gündür etkili olan kar yağışı karla mücadele ekiplerini harekete geçirdi. Kent merkezinde Belediye ekipleri, ana cadde ve ara sokaklarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı

Muş Belediyesi, kent merkezinde kaldırım ve yolların buzlanmaması için tuzlama çalışmaları başlattı. Ekipler, özellikle ana cadde ve ara sokakları temizlemeye başladı. İstasyon ve Cumhuriyet caddelerinin yanı sıra sokak aralarında vatandaşların rahat bir şekilde yürümelerini sağlamak için belediye ekiplerinin kepçe ve greyderle kar temizleme ve kamyonlarla tuzlama çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Vatandaşların ve araçların sıkıntı yaşamaması için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sistemli bir şekilde sürdürüldüğünü belirten, Belediye Başkanı Necmettin Dede, çalışmalarla ilgili şunları söyledi: "Kış mevsimi ilimizde oldukça zor geçiyor. Belediye olarak kış mevsimi boyunca kar temizleme, taşıma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor ve önem veriyoruz. Kent merkezinde ulaşımın aksamaması için ana cadde ve ara sokaklarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Bütün mahallelerimizde kar temizleme çalışmalarını başlattık. Şuan merkezde hiçbir sıkıntı yok." dedi.
CİHAN

Yorumlar