Muş’ta 1 Mayıs’ta işçiler çalıştı

Muş Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Cengiz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle kent merkezine 17 kilometre uzaklıktaki tuğla fabrikasındaki işçilerle bir araya geldi. İşçilerle birlikte sohbet edip tatlı ikramında bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Muş’ta 1 Mayıs’ta işçiler çalıştı

Muş Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Cengiz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle kent merkezine 17 kilometre uzaklıktaki tuğla fabrikasındaki işçilerle bir araya geldi. İşçilerle birlikte sohbet edip tatlı ikramında bulunan Cengiz, daha sonra fabrikayı gezdi. Muş Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı olmasının yanı sıra işadamı da olan Cengiz, geçmişte tuğla fabrikasında çalışan işçiler gibi, kendisinin de benzer birçok işte çalıştığını söyledi.

“İŞÇİLİK KUTSAL SAYILAN BİR GÖREVDİR”

İşçiliğin kutsal sayılacak bir görev olduğuna inandığını ifade eden Cengiz, kuru bir mesaj yayımlamak yerine işçilerle birlikte yemek yeyip onlarla birlikte olmanın daha doğru bir davranış olduğuna inandığı için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi. Cengiz, “Ben de geçmişte işçilikten bir kardeşinizim. Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olduğu için buraya gelerek kardeşlerimizi ziyaret etmek, onlarla yemek yeyip yanlarında olmak istedik. İşçilik kutsal bir görevdir, işçiliğin temelinde alın teri ile kazanılmış helal para vardır. Bu vesile ile bu kutsal görevi yapan tüm kardeşlerimizin işçi bayramını kutluyorum. Hepsine bol kazanç diliyorum.” dedi.

Cengiz, işçilerin sorunlarını yerinde dinleyerek daha sonra fabrikadan ayrıldı. CİHAN

Yorumlar