Muşlular sabaha karla uyandı

Muş’ta sabah saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı şehir merkezini beyaz örtüyle kapladı.

Google Haberlere Abone ol
Muşlular sabaha karla uyandı

Muş’ta sabah saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı şehir merkezini beyaz örtüyle kapladı. Havaların ısındığı ilde bu sabah kar yağışının olması vatandaşları şaşırttı. Mart ayında yağan karın kalıcı olmadığını belirten vatandaşlar, “Bahar geldi sanırken güne kar yağışıyla uyandık. Ne zaman bahar gelecek diye bekliyoruz.” diye konuştular.

İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri çalışma başlatırken, il merkezinde park halinde bulunan araçların üzeri ve caddeler karla kaplandı. Muş'ta da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle köy yollarının kapanmadığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, ekiplerin acil durumlar için hazır bekletildiğini söyledi.

Yentür, “Yüksek kesimlerde yolların kapanma ihtimali var. Ancak bu saatten sonra yağan karın fazla bir kalıcı özelliği yok. Bu sabah halen bize kapalı köy yolu için bilgi gelmedi. Ancak biz de ekiplerimizi acil durumlar için hazırda bekletiyoruz. Şu an herhangi bir sorun yok ve sürekli köy muhtarlarımızla iletişim halindeyiz.” dedi.




CİHAN

Yorumlar