Muşlu fotoğrafçılar Ahlat’ı fotoğrafladı

Muş Akademi Derneği'nin düzenlediği fotoğrafçılık kursuna devam eden kursiyerler, Bitlis’in Ahlat ilçesinde bulunan Selçuklu Mezarlığı'nda çekim yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Muşlu fotoğrafçılar Ahlat’ı fotoğrafladı

Muş Akademi Derneği'nin düzenlediği fotoğrafçılık kursuna devam eden kursiyerler, Bitlis’in Ahlat ilçesinde bulunan Selçuklu Mezarlığı'nda çekim yaptı. Model kullanılarak yapılan çekimlerde Selçuklu mezarlıkları fotoğrafla resmedildi.

Birçok akademisyenin ücretsiz olarak ders verdiği Akademi Derneği'nin kursları devam ediyor. Gazeteci Ahmet Çelik tarafından dernek bünyesindeki fotoğrafçılık kursunda atölye çalışmalarının yanı sıra dış çekimli eğitimler de sürdürülüyor. Akademi Derneği'nin fotoğrafçıları hafta sonunu Bitlis’in Ahlat ilçesi ve çevresini fotoğrafladı. Sabahın erken saatlerinde Ahlat’ta yapılacak çekimler için yola çıkan fotoğrafçılar, yol üzerinde sıcak su kaplıcalarına da uğrayıp mandaların sıcak sudaki keyifli fotoğraflarını da çektiler. Ardından, sıra Ahlat’ta fotoğraf çekmeye geldi. Fotoğrafçılar, mekan olarak Selçuklu Mezarlığı'nı seçti. Model kullanılarak yapılan çekimlerde ışığın da fotoğrafçılara yön göstermesi ile birbirinden güzel kareler ortaya çıktı. Kursiyerler keyifli bir günün ardından çekilen fotoğraflara bakarak günün yorgunluğunu attı. Kursiyerlerden Beste Sağlam, “Bizler için değişik bir gün oldu. Kursumuzda bulunan arkadaşlarımız ile güzel bir gün geçirdik. Bunun yanında fotoğraf eğitimi aldık. Umuyoruz ki güzel karelere imza attık.” dedi.

Muş Akademi Derneği Başkanı Naci Özsoy da “Fotoğrafçılık kursumuza gelen arkadaşlarımız hafta sonunu tarihi mekanlarda geçirmeyi tercih ettiler. Bizler onların tüm çalışmalarına destek oluyoruz. Arkadaşlarımız umuyorum çok güzel karelere imza atmıştır. Kendilerine başarılı çalışmalar diliyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar