MÜSİAD heyetinden Kıbrıs gezisi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) iş ve kültür gezisi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
MÜSİAD heyetinden Kıbrıs gezisi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) iş ve kültür gezisi düzenledi. MÜSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği gezide, MÜSİAD Kıbrıs Şubesi'nin açılış programı ardından heyet, üniversitelerin ve inşaat şirketlerinin iştirak edeceği Kıbrıs fuar açılışına katılarak ikili iş görüşmeler gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Coşkun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri gerek üyeler gerekse iş adamları için yaptıkları programlarla hem ticari hem kişisel gelişimleri açısından üst düzeyde tutmak için gayret sarf ettiklerini söyledi. Yurt dışı iş gezilerinin 8.'sini düzenledikleri Kıbrıs iş ve kültür gezisinin 3 gün süreceğini belirten Coşkun, üyelerinin sunmayı amaçladıkları gezi programında KKTC üyeleri ile bir araya gelerek, ikili iş görüşmeleri yapılacağını ve üyelerine bir hareketlilik getireceğine inandıklarını kaydetti.

Program çerçevesinde Kıbrıs ürünlerinin sergileneceği, üniversitelerin ve inşaat şirketlerinin iştirak edeceği fuara katılarak üyelerinin ticaretine katkı sunmayı istediklerini anlatan Coşkun, yurt dışında faaliyet gösteren MÜSİAD şube başkanlarından ve iş adamlarından bilgi alacaklarını, program sonrası ise KKTC Büyükelçisi Sivaslı Halil İbrahim Akça ile bir araya gelerek, Kıbrıs ile ilgili bilgi alış verişinde bulunacaklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar