Muş şehir merkezine gül suyu sıkıldı

Muş Belediye Başkanlığı, ‘Kutlu Doğum Haftası’ münasebetiyle şehir merkezinde dönüşümlü gül suyu sıktı.

Google Haberlere Abone ol
Muş şehir merkezine gül suyu sıkıldı

Muş Belediye Başkanlığı, ‘Kutlu Doğum Haftası’ münasebetiyle şehir merkezinde dönüşümlü gül suyu sıktı. Belediye Başkanı Feyat Asya, gül suyu sıkarak, vatandaşlara o manevi ortamı oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı.
Kutlu Doğum Haftası’nın daha farklı etkinliklerle kutlanması gerektiğini belirten Başkan Asya, “Bugün ensar ve muhacir kardeşliğine, Kutlu Nebi'nin birleştirici yolundan gitmeye, O’nun yolunda yürümeye, O’nun sevgisini yüreklerimizde hissetmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bizde belediye olarak O’nun sevgisine layık olmak ve O’nun en sevdiği koku olan gül suyu kokusunu vatandaşlarımıza koklatmak için bu organizeyi gerçekleştirdik.” Dedi.
“EFENDİMİZ BÜTÜN DÜNYAYA SEVGİYLE BAKMAYI ÖĞRETMİŞTİR”
Peygamberimiz'in, insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrıya bu gün daha çok ihtiyaç duyduğumuzu belirten Başkan Asya, “İhlas ve samimiyet bütün ibadetlerin her türlü riya, gösteriş ve çıkar kaygılarından arındırılıp sadece Allah rızası için yapılmasıdır. Güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderilen o kutlu elçinin örnek ahlakını rehber edinmek biz inanan insanlar için bir zorunluluktur. Bilgi ile hikmeti, madde ile manayı, dünya ile Ahreti bir denge içerisinde bizlere sunan o Yüce Elçi aynı zamanda bizlere bütün dünyaya sevgiyle bakmayı öğretmiştir.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar