Muş Özel Çağlayan Koleji'nde mezuniyet töreni

Muş Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu, 6’ıncı mezunlarını verdi. Velilerin büyük ilgi gösterdiği törene, okul idarecileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Düzenlenen törende hazırlanan ‘enler’ slayt gösterisi büyük beğeni...

Google Haberlere Abone ol
Muş Özel Çağlayan Koleji'nde mezuniyet töreni

Muş Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu, 6’ıncı mezunlarını verdi.

Velilerin büyük ilgi gösterdiği törene, okul idarecileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Düzenlenen törende hazırlanan ‘enler’ slayt gösterisi büyük beğeni topladı. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Cengiz Karakuş, mezun olan öğrencilere mesajlar vererek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Emanet olarak aldıkları öğrencilerin en iyi şekilde ve emin ellerde yetiştirildiğini belirten Okul Müdürü Karakuş, şunları söyledi: “Emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum.”

Okul müdürünün konuşmasından mezuniyet törenine katılan misafirlere mezuniyet yemeği verildi. Ayrıca mezun olan öğrencilere plaket takdimi ve kep atma töreniyle son buldu.

CİHAN

Yorumlar