Muş Belediyesi karla mücadeleye başladı

Muş Belediyesi tarafından şehir merkezinde karla mücadele çalışması başlatıldı. Sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan belediye ekipleri, ana cadde de ve ara sokaklarda yol açma çalışmasına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Muş Belediyesi karla mücadeleye başladı

Muş Belediyesi tarafından şehir merkezinde karla mücadele çalışması başlatıldı. Sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan belediye ekipleri, ana cadde de ve ara sokaklarda yol açma çalışmasına başladı. Daha sonra sürücülerin sıkıntı yaşadığı İstasyon Caddesi’nde temizlik çalışması yapan ekipler, Belediye Meydanı’nda başladığı çalışmaları Karayolları Kavşağı’na kadar sürdürdü.

    Belediye Başkan Vekili Hakim Kılıç, kepçe ve greyderlerle gece gündüz kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam eden Muş Belediyesi kar temizleme ekipleri, vatandaşların cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için belediyenin tüm olanaklarını kullandıklarını kaydetti. Hakim Kılıç, kar toplama çalışmaları sırasında park halindeki araçların çalışmalara olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, vatandaşın kendilerine yardımcı olmasını istedi.

    Muş Belediye Başkan Vekili Hakim Kılıç, ekiplerin çalışmalarını güçlükle sürdürdüğünü ifade etti. Açılan ana ve ara arterlerin kar yağışından dolayı sürekli kapandığını söyleyen Kılıç, “Kar yağışı aralıksız devam ettiği için sürekli çalışma yaptığımız ana ve ara yollar kapanıyor. Ancak biz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için boş durmuyoruz. Greyder ve kepçelerimiz sürekli olarak güzergahlarda karla mücadele çalışması yapıyorlar.” dedi. CİHAN

Yorumlar