Muş Belediyesi kar taşıma çalışmalarına başladı

Muş Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde toplanan kar yığınlarını şehir dışına taşımaya başladı    Belediye ekipleri 2 vardiya halinde şehir merkezindeki karı toplayarak iş makineleri ile şehir dışına taşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Muş Belediyesi kar taşıma çalışmalarına başladı

Muş Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde toplanan kar yığınlarını şehir dışına taşımaya başladı

    Belediye ekipleri 2 vardiya halinde şehir merkezindeki karı toplayarak iş makineleri ile şehir dışına taşıyor. İş makineleri ile karı kürüyerek ana caddelerin üzerinde kardan tepeler oluşturarak caddelerde toplanan kar daha sonra iş makineleri ile kamyonlara yüklenerek şehir dışına taşınıyor.

    Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Necmettin Dede, “Şehir merkezinde kar temizliği ardından toplanan kar daha sonra iş makineleri ile kamyonlara yüklenerek şehir dışına taşınıyor. Ekiplerimiz 2 vardiya halinde şehir içindeki karı temizlemeye çalışırken, öte yandan da toplanan karı kamyonlarla şehir dışına ortalama 300 sefer yapıyoruz. Ana cadde ve ara sokaklarda halen kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından cadde ve ara sokaklarda toplanan karları kamyonlarla şehir dışına taşıma işlemimiz gece gündüz 2 vardiya şeklinde devam ediyoruz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar