Murzioğu: Samsun için 'ben' değil, 'biz'i ortaya çıkartmalıyız

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Samsun'un potansiyelinin harekete geçirilmesinde 'ben' değil, 'biz'i kent ve kurumsal olarak ortaya koyduğumuzda, çok daha iyi mesafeler alacağımıza inanıyorum.

Google Haberlere Abone ol
Murzioğu: Samsun için 'ben' değil, 'biz'i ortaya çıkartmalıyız

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Samsun'un potansiyelinin harekete geçirilmesinde 'ben' değil, 'biz'i kent ve kurumsal olarak ortaya koyduğumuzda, çok daha iyi mesafeler alacağımıza inanıyorum." dedi.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, “Oda olarak ilçemize yeni hizmetler ve projeler kazandırmanın çabasındayız. Bizim biraz daha yönlendirilmeye ihtiyacımız var. Sizlerin deneyimlerinden, bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istiyoruz. Bu zamana kadar odamıza vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonra da destekleriniz bize güç verecektir.” diye konuştu.

"BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Salih Zeki Murzioğlu da birlikten güç doğacağına işaret ederek, bu zamana kadar hep birlikte el ele vererek pek çok çalışmanın hayata geçmesini sağladıklarını ifade etti. Murzioğlu, şöyle dedi: "Burada amaç işi kişiselleştirmeden kentimizin bütününe, üyelerimize nasıl daha iyi hizmet verebilmektir. Burada ortak payemiz şehrimizin kalkınmasına öncülük ve önderlik yapmak. Hepimiz kardeşçe neyi, ne şekilde daha iyi yaparızın peşinden koşmalıyız. Biz Samsun'a bir bütün olarak bakıyoruz ve Samsun’un omuz omuza verilerek daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vererek şehrimizin kalkınmasında önemli adımlar atacağız. Çünkü, Samsun'un tümü en güzel hizmeti ve en iyisini hak ediyor.”

"AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK"

Samsun’a son yıllarda ciddi yatırımlar yapıldığına dikkati çeken Murzioğlu, bunda kentte sağlanan birlikteliğin verdiği katkıya değindi. Başkan Murzioğlu, “Artık Samsun kabuğunu kırıyor. Bizim ayrımız, gayrımız yok. Bölgemiz olarak topyekun kalkınması için, ‘ben’le değil’, ‘biz’le daha çok iş yapacağımıza inanıyorum. Sadece merkezde değil, ilçelerimizde de çok güzel bir birliktelik yakaladık. Bunun yansımalarını her yerde görmek mümkün. Biz artık büyük ve geniş bir aileyiz. Unutmayalım ki artık bizim için önemli olan tek şey ihracatın artırılması ve ekonominin büyütülmesi. Artık şehirlerin büyüklüğü nüfuslarıyla değil, yaptıkları ihracatla anılıyor. Ekonominin büyümesi için çaba gösteren, çalışan, üreten her kişinin, her firmanın, her kurumun sonuna kadar destekçisiyiz. El ele vererek ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancım da sonsuz.” şeklinde konuştu.



CİHAN

Yorumlar