Murzioğlu’ndan girişimcilik projelerine destek sözü

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Genç Girişimciler İcra Komitesi'nin aylık toplantısında konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, girişimcilik projelerine destek sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Murzioğlu’ndan girişimcilik projelerine destek sözü

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Genç Girişimciler İcra Komitesi'nin aylık toplantısında konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, girişimcilik projelerine destek sözü verdi. Büyükşehir Belediyesi Amisos Kafe’de düzenlenen kahvaltılı aylık toplantıya Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya, TOBB Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyesi Sezai Hazır, İcra Komitesi Üyesi ve STSO Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Kerem Tüfekçi ve üyeler, STSO Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Gülay Atik, İcra Komitesi Koordinatörü ve Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç katıldı.

Toplantıda, iki toplantı arasında yürütülen faaliyetler anlatılırken önümüzdeki döneme ait çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyesi Hazır, TOBB olarak genç girişimcilere önem verdiklerini belirterek, “Tüm illerimizde örgütlendik. Samsun Genç Girişimciler İcra Komitemiz'in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Samsun'daki genç girişimcilerimiz, önemli örnek çalışmalara ve projelere imza atıyor. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi. STSO Başkanı Murzioğlu da oda çatısı altında faaliyet gösteren Genç Girişimciler İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler İcra Komitesi’nin çalışmalarını takdirle izlediklerini söyleyerek, “Gerek TOBB gerekse oda yönetimi olarak kadın ve genç girişimcilerimizin her zaman destekçisiyiz. Bilindiği üzere nüfusumuzun çok büyük bir kısmını gençlerimiz oluşturmakta. Bu, ülkemiz açısından çok önemli. 21. yüzyılın en önemli konularından birisi girişimcilik. Bu çerçevede özellikle gençlerimizin girişimcilik konusunda alacakları eğitimlerle kendilerini geliştirmesi ve kendi girişimlerini başlatması çok önemli. Yönetim olarak burada sizlere destek için varız. Bizlere getireceğiniz fikirlerinize, projelerinize ve organizasyonlara açığız. Sizlere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiğince tüm desteği vermeye çalışacağız.” şeklinde konuştu. Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Tüfekçi de desteğinden dolayı Murzioğlu ve yönetimine teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar