Muratpaşa'da 'Halk Günleri' dönemi başladı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çarşambaları halk günü yapılacak. Belediye Başkanı Ümit Uysal, çarşamba günleri randevusuz olarak 13.

Google Haberlere Abone ol
Muratpaşa'da 'Halk Günleri' dönemi başladı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çarşambaları halk günü yapılacak. Belediye Başkanı Ümit Uysal, çarşamba günleri randevusuz olarak 13.00-18.00 saatleri arasında halkla buluşacak.

Muratpaşa Belediyesi’nin yeni yönetiminin ilk icraatlardan biri kurumu halka açmak oldu. Seçimler öncesinde belediyeyi ilçe sakinleri ile birlikte yönetme sözü veren Başkan Ümit Uysal, bu sözünü yerine getirdi. Çarşamba günlerini ‘Halk Günü’ buluşmalarına ayıran Uysal, Muratpaşa Belediye Başkanlığı’nın kapılarını randevusuz olarak 13.00-18.00 saatleri arasında halka açacak. Uysal, “Göreve gelirken birlikte yöneteceğiz dedik. Söz verdiğimiz gibi kentimizi halkımızla yöneteceğiz.” dedi.

Şeffaf belediyecilik ilkesiyle yola çıktıklarını vurgulayan Ümit Uysal, “Kapıları duvar yapan bir anlayışı bugün yıkacağız. Bizi göreve getiren halkımızla kentin ortak aklını oluşturacağız. Bu çerçevede halkımızın görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Bu anlamda atılan adım halkla buluşmamızdır. Yurttaşımızla buluşacak, fikir alışverişinde bulunacağız. Çözüm önerilerini alacak, halkımızın fikirleriyle hareket edeceğiz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar