Murat Boz'u tehdit eden hayranı, duruşmaya zorla getirilecek

Şarkıcı Murat Boz'un 2011 yılında cep telefonuna tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yolladığı gerekçesiyle yargılanan hayranı Serpil Ş.

Google Haberlere Abone ol
Murat Boz'u tehdit eden hayranı, duruşmaya zorla getirilecek

Şarkıcı Murat Boz'un 2011 yılında cep telefonuna tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yolladığı gerekçesiyle yargılanan hayranı Serpil Ş., duruşmalara katılmayınca zorla getirilmesine karar verildi.

İstanbul 24. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Murat Boz'u avukatı temsil ederken, Boz'u cep telefonundan attığı mesajlarla tehdit ve rahatsız ettiği iddiasıyla yargılanan hayranı Serpil Ş. duruşmaya katılmadı. Boz'un avukatı sanık hakkındaki şikayetlerinin sürdüğünü belirterek cezalandırılmasını istedi. Mahkeme usulüne uygun olarak yapılan tebligata rağmen duruşmaya katılmayan Serpil Ş.'nin zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı Mayıs ayına erteledi.

Şarkıcı Murat Boz, yaklaşık üç yıl önce avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sunduğu dilekçesinde bir süredir cep telefonuna Serpil Ş. tarafından yollanan mesajların hem kendisini hem de kız arkadaşını rahatsız ettiğini iddia etmişti.

Boz, cep telefonuna gelen "Puşt oğlan mısın nesin?", "Geri zekalı", "Senin gençlik hatalarını düzeltip vaktimi harcayacağımı zannetme.", "O twitterı da, dünyayı da onun başına yıkarım girecek delik arar o varoş Almancı, defet onu.", "İntikamım fena olur haberin olsun.", "Asaletten uzak o…u erkek istemem.", "Seni doğduğuna pişman ederim, eğer edepsizler gibi onla bunla flört eder oynaşırsan.” şeklindeki mesajları da liste halinde savcılığa sunmuştu. Hem kendisinin hem de menajerliğini yapan kız arkadaşının yoğun olarak çalıştıklarını, bu mesajlar nedeniyle huzursuzluk yaşadıklarını, işlerine konsantre olamadıklarını belirterek cezalandırılmasını talep etmişti.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına ifade veren Serpil Ş. (42), stratejik marka yöneticisi olduğunu belirterek, Boz ile yüzyüze tanışmadığını, kendisine aşık olduğunu anlatmıştı. İnternetten yazıştıklarını, işiyle ilgili yol gösterecek stratejiler verdiğini, aslında onun da ilgisi olduğunu, mesajlarını kendisine olan aşkından yolladığını belirten Serpil Ş., hakaret ya da tehdit etmek gibi bir kastının olmadığını söylemişti. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Serpil Ş. hakkında 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. CİHAN

Yorumlar