Mümin Büyükköşkdere: Bakan buyursun gelsin, ondan çayı mı esirgeyeceğim?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun çay davetini geri çeviren Mümin Büyükköşkdere, kapısının her zaman herkese açık olduğunu belirterek, “O an tanıyamadım, kavga var sandım.

Google Haberlere Abone ol
Mümin Büyükköşkdere: Bakan buyursun gelsin, ondan çayı mı esirgeyeceğim?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun çay davetini geri çeviren Mümin Büyükköşkdere, kapısının her zaman herkese açık olduğunu belirterek, “O an tanıyamadım, kavga var sandım. Buyursun gelsin.” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, 31 Aralık günü Edirne’ye geldi. Bakan, vatandaşların yeni yılını kutlamak amacıyla ilk olarak Yıldırım Yeni İmaret Mahallesi’ne geçti.
Burada kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların yeni yılını kutlayan Müezzinoğlu, ardından başka bir kahvehaneye geçmek üzere ayrıldı.
Caddede yürüdüğü sırada balkonda bulunan Mümin Büyükköşkdere isimli vatandaşa el sallayan Bakan, çay için ev sahibinden olumsuz cevap aldı.
Bunun üzerine beraberindekilerle birlikte esnaf ve kahvehane ziyaretlerini sürdüren Müezzinoğlu, aynı cadde üzerinde bulunan bir başka vatandaşın evine giderek çay içti. İl merkezindeki ziyaretlerini tamamlayan Müezzinoğlu, yeni yıla yaklaşık 2 saat kala Edirne’den ayrıldı.

Olayın medyaya yansıması üzerine Bakan'ın çay teklifini geri çeviren Mümin Büyükköşkdere’yi Sağlık Bakanı Danışmanı Tuna Bekleviç ve ailesi ziyaret etti.
Ziyaretinde o gece yaşananları anlatan Büyükköşkdere, “Balkondan baktığım zaman bir kavganın olduğunu sandım. Bilsem bağırmaz mıyım? Gidip aşağıda kapıyı açarım ona. Bakana sarılırım yani. Koskoca bakandan bir çayı mı esirgeyeceğiz. Buyursun gelsin. Özür dilerim ondan.” diye konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Danışmanı Tuna Bekleviç, “Yılbaşı gecesi geldiğinde tabii ki, Mümin abimiz tabii ki, kendisini tanımamış olsa gerek ki, bir sıkıntı yaşadık. Fakat geldik şimdi. Çayı da var, her şeyi var. Sağ olsun bizi evine konuk etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Tam bir Edirneli misafirperver.” ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Bekleviç, Sağlık Bakanı'nı telefonla aradı. Ardından Bakan'la telefonda görüşen Büyükköşkdere, “Bakanım bekliyorum seni, buyur gel. Kusura bakma. Bekliyorum. Buyur, kapım herkese açık. Beklerim, gelmezsen kızarım. Kusura bakma, seni tanıyamadım. Kavga gürültü var sandım.” dedi. CİHAN

Yorumlar