Muhtarlık seçimindeki kavga bitmedi, bu sefer cezaevi önünde kan aktı

Gaziantep’te, 30 Mart yerel seçimleri öncesi meydana gelen ve bir kişinin öldüğü 8 kişinin de yaralandığı olayda tutuklu yargılanan sanıkların ziyaretine giden yakınları arasında yeniden çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 kişi...

Google Haberlere Abone ol
Muhtarlık seçimindeki kavga bitmedi, bu sefer cezaevi önünde kan aktı

Gaziantep’te, 30 Mart yerel seçimleri öncesi meydana gelen ve bir kişinin öldüğü 8 kişinin de yaralandığı olayda tutuklu yargılanan sanıkların ziyaretine giden yakınları arasında yeniden çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 kişi ölürken, olay yerinde bulunan bir kadın da seken kurşunlardan yaralandı.

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine bağlı Kantara Mahallesi’nde yapılacak muhtarlık seçimleri öncesinde akraba olan Karacaoğlu ve Demirel aileleri arasında çıkan gerginlik, 26 Mart’ta iki ailenin de işyerlerinin bulunduğu Gaziantep Traktörcüler Sitesinde silahlı çatışmaya dönüşmüştü. Olayda Talip Demirel isimli bir kişi ölürken 8 kişi de yaralanmıştı. Çatışma sonrası olaya karıştıkları belirlenen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bugün de cezaevindeki yakınlarını ziyarete giden Demirel ve Karacaoğlu aileleri arasında silahlı kavga yaşandı. Talip Demirel (77) üzerinde taşıdığı tabanca ile Kadir Karacaoğlu’na ateş etti. Olay sonrasında Kadir Karacaoğlu ağır yaralanırken, seken kurşunların isabet ettiği ve cezaevinde yatan bir yakınını ziyarete gelen Dursun Dursun (50) isimli bir kadın da yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla Kadir Karacaoğlu özel bir hastaneye, Dursun Dursun ise 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadir Karacaoğlu götürüldüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talip Demirel, polis tarafından yakalanıp gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. CİHAN

Yorumlar