Muhtarlar, eğitimde başarıyı ödüllendirdi

Kayseri’de Sahabiye Mahalle Muhtarı Alim Gerçel ile birlikte Osman Kavuncu Mahalle Muhtarı Bünyamin Kaya, eğitimde başarıyı ödüllendiriyor. Osman Kavuncu Mahalle Muhtarı Bünyamin Kaya, Gözübüyük Parkı'nda, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Muhtarlar, eğitimde başarıyı ödüllendirdi

Kayseri’de Sahabiye Mahalle Muhtarı Alim Gerçel ile birlikte Osman Kavuncu Mahalle Muhtarı Bünyamin Kaya, eğitimde başarıyı ödüllendiriyor.

Osman Kavuncu Mahalle Muhtarı Bünyamin Kaya, Gözübüyük Parkı'nda, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Danacı, Okul Aile Birliği Başkanı Davut Güleç ile diğer okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı ‘6. Geleneksel başarılı öğrencilere ödül töreni’ düzenledi. Mehter takımının marş ve sevilen eserleri seslendirmesinden sonra öğrencilerde yeteneklerini büyüklerine gösterdi. Daha sonra muhtar Bünyamin Kaya, mahallesinde bulunan Osman Ulubaş Anadolu Lisesinden Hilal Uçar, Gizem Atıcı, Baykal Yılmaz, Osman Kavuncu Ortaokulundan; Fatma Gencer, Nesibe Gencer, Kübra Nur Yüksel, Ahmet Kirazlıgiller ilkokulundan: İlayda Yurtsever, Hasibe Ekber Mermer, Neşe Bilge Uzman, Emre Sarıtepe, Ali Berber, Tuğbanur Karaca ile Emre Kaan Şahin’e, küçük altın, çalışma masası, kitaplık gibi çeşitli ödüller verdi.

Sahabiye Mahallesi Muhtarı Alim Gerçel tarafından 30 yıldan bu yana yapılan başarılı öğrencilere kitap hediye edilme etkinliğini bu dönemde devam etti. Alim Gerçel, ilk okul, orta okul, lise ve üniversitede okuyan öğrencilerden başarılı olan öğrencilere, ellerinde başarı durumunu ve not durumlarını gösteren belge ile geldiklerinde istediği bir kitabı hediye ediyor.

CİHAN

Yorumlar