Muhtarlar Derneği kongreye hazırlanıyor

Ereğli Muhtarlar Derneği, yerel seçimler sonrasında olağan kongreye gitme kararı aldı. Kongrenin, 22 Haziran 2014 tarihinde yapılacağı belirtildi.Karadeniz Ereğli’de, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Muhtarlar Derneği kongre kararı...

Google Haberlere Abone ol
Muhtarlar Derneği kongreye hazırlanıyor

Ereğli Muhtarlar Derneği, yerel seçimler sonrasında olağan kongreye gitme kararı aldı. Kongrenin, 22 Haziran 2014 tarihinde yapılacağı belirtildi.

Karadeniz Ereğli’de, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Muhtarlar Derneği kongre kararı aldı. İlçede 20 yıldır Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini yürüten Topçalı Mahallesi Muhtarı Şakir Başol, yeniden muhtar seçilmesine rağmen derneğin başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Başol, kongrenin Karadeniz Ereğli’ye hayırlı olmasını diledi.

Derneğin yeni başkanlığı için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Karadeniz Ereğli Kıyıcak Mahallesi Muhtarı Şükrü Kılıç’ın, derneğin yeni başkanı olması için ilçe ve beldeler ile bazı köy muhtarlarının istişare yaparak ortak karar aldıkları öğrenildi. Geçtiğimiz hafta sonu çeşitli toplantılar yapan yaklaşık 50 muhtar, yeni dernek başkanı adayı için oylama yaptı. Oylamada ekseriyet Kıyıcak Mahallesi Muhtarı Şükrü Kılıç ismi üzerinde karar kıldı.

Kıyıcak Mahallesi Muhtarı Şükrü Kılıç’ın, beraberindeki muhtarlarla birlikte Sarıkorkmaz Mahallesi, Yalıboyu köyleri ile Çaylıoğlu’na bağlı Ortaköy köyüne giderek, yaklaşık 50’nin üzerinde muhtarla görüşerek dernek başkanlığı için söz aldı. Kılıç’ın, önümüzdeki günlerde diğer köy muhtarları ile de bir araya gelerek istişarelerde bulunacağı belirtildi.

CİHAN

Yorumlar