Muhtarlar, Başkan Yaşar ile görüştü

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni dönemde ilçenin bütün mahallelerinde hizmet seferberliğine devam edeceklerini kaydederek Batıkent’te de gelişimin süreceğini söyledi. Batıkent’in Ankara’nın en nezih semtlerinden biri...

Google Haberlere Abone ol
Muhtarlar, Başkan Yaşar ile görüştü

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni dönemde ilçenin bütün mahallelerinde hizmet seferberliğine devam edeceklerini kaydederek Batıkent’te de gelişimin süreceğini söyledi. Batıkent’in Ankara’nın en nezih semtlerinden biri olacağını belirten Yaşar, “Geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de bölgeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde yapılacak yatırımlarla Batıkent’te yaşamak ayrıcalık olacak” dedi.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent’in 9 mahallesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Batıkent’in geleceğinin ve gelişimin sürmesi için yapılacakların konuşulduğu ziyarette Yaşar, yeni projelerinden bahsetti. Yeni dönemde de söz verdiği bütün hizmetleri yapacağını kaydeden Yaşar, vatandaşın günlük hayatını ilgilendiren hizmetlere özellikle ağırlık vereceklerini ifade etti. Muhtarlara “Koordineli çalışalım” diyen Yaşar, muhtarların görüş ve isteklerini de dinleyerek Batıkent’te ihtiyaç duyulan bütün hizmetlerin geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de ivedilikle gerçekleşeceğini belirtti.

Yaşar’la çalışmanın ayrıcalık olduğuna vurgu yapan muhtarlar ise Batıkent’le ilgili projelerini sıraladı. CİHAN

Yorumlar