Muhtarın eylemi işe yaradı, dere temizleniyor

Ardahan'da şehir merkezinin tam ortasından geçen Alabalık Deresi'nin kirliliğine dikkat çekmek için muhtarlık işlemlerini dere yatağında yapmaya başlayan muhtarın eylemi işe yaradı. Ardahan Belediyesi, mahalleliden kurduğu ekiple dereyi temizlemeye...

Google Haberlere Abone ol
Muhtarın eylemi işe yaradı, dere temizleniyor

Ardahan'da şehir merkezinin tam ortasından geçen Alabalık Deresi'nin kirliliğine dikkat çekmek için muhtarlık işlemlerini dere yatağında yapmaya başlayan muhtarın eylemi işe yaradı. Ardahan Belediyesi, mahalleliden kurduğu ekiple dereyi temizlemeye başladı.

Kanalizasyon ve çevreden atılan atıklar nedeniyle mikrop yuvası haline gelen Alabalık Deresi'nin bu durumdan kurtarılmasını isteyen Kaptanpaşa Mahallesi Muhtarı Efrail Yıldız, ilginç bir eylem yapmış ve mahalle muhtarlığını dere içerisine taşımıştı. Muhtarın bu eylemine mahalle sakinleri büyük destek vermişti. Yıldız yetkililere sesini duyurdu. Alabalık Deresi temizleme faaliyetleri başladı.

Vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun. Mahalle sakinlerinden Murtaza Akar, "Geçen hafta muhtarımızın haklı eylemi işe yaradı. Şehrin tam ortasından geçen Alabalık Deremiz temizlenmeye başladı. Gayet mutluyuz. Belediyemize ve muhtarımıza teşekkür ederim. Dere hepimizin deresi." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar