Muhtar adayı Rize'de seçim afişi Ümraniye'de

Rize'de muhtar adayı olan Muhammet Köse'nin İstanbul'daki sıradışı seçim çalışması dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Muhtar adayı Rize'de seçim afişi Ümraniye'de

Rize'de muhtar adayı olan Muhammet Köse'nin İstanbul'daki sıradışı seçim çalışması dikkat çekiyor. Ümraniye'nin en kalabalık meydanına astırdığı seçim afişiyle dikkat çeken muhtar adayı Köse'nin 'İstanbul Seninle. Amcaoğulları' sloganı gözlerden kaçmıyor.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkanlarının ve muhtar adaylarının afiş rekabeti sürüyor. Ümraniye de seçim rekabetinin en üst seviyede yaşandığı yerlerden biri olarak gösteriliyor. İlçenin Türkiye mozaiğini yansıtması adayların seçim kampanyalarına da yansıyor. Şu sıralarda Ümraniye Meydanı'nda bulunan onlarca afiş arasında Rize'nin Sırt Mahallesi'nde muhtar adayı olan Muhammet Köse'nin afişi dikkat çekiyor. Kendisi Rize'de olduğu halde 2 resimli seçim afişi meydanın en kalabalık bölgesinde boy gösteriyor. Hergün binlerce kişinin geçtiği Alemdağ Caddesi üzerine asılan seçim afişi vatandaşların da dikkatini çekiyor. Üzerinde 'İstanbul Seninle. Amcaoğulları' sloganı yazılan seçim afişini yorumlayan vatandaşlar da muhtar adayının kampanyasını ilginç buluyor.

İstanbul'daki hemşehrilerinden oy bekleyen Muhammet Köse'nin ilginç seçim çalışmasıyla nasıl sonuç alacağı ise merak ediliyor. CİHAN

Yorumlar