Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi hastaneye kaldırıldı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun fenalaştığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi hastaneye kaldırıldı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve partililer helikopter kazasında hayatını kaybeden Yazıcıoğlu'nu, Tacettin Sultan Dergahı'ndaki kabri başında andıktan sonra yürüyerek Ankara Adalet Sarayı önüne geldi.

"6 YILDIR ADALET ARIYORUZ"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici "Beklentimiz, arzumuz, isteğimiz, tüm milletin beklentisi, bu olayın behemehal aydınlatılmasıdır. 6 yıldır adalet arıyoruz. 6 yıldır yasa içerisinde kalarak, şehitlerimizin hukukunu arıyoruz. Nasıl bugüne kadar her zaman müşterek bu davanın ardında koşmuşsak, bundan sonra da herkes şunu bilsin ki yorulmak göstermemizi bekleyenler, düş kırıklığına uğrayacak. Çok şey mi istiyoruz? Ey Türkiye'yi yönetenler, adalet dağıtmakla yükümlü olanlar, Adalet Sarayı'nın önünden sizlere sesleniyoruz. Adalet mülkün temelidir, esasıyla sizlere sesleniyoruz. Ekmek, aş edinebilmek gecikebilir, temele taş koymak gecikebilir, fakat adalet gecikmez, tez verilmeli" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Adalet Sarayı önünde partililere yaptığı konuşması esnasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun fenalaştığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

"BİZDE VURMAK ÖLDÜRMEK YOK"

Bazı partililerin, "Vur de vuralım, öl de ölelim" demesi üstüne Destici, "Bizde vurmak, öldürmek yok. Bizler Türk ve Müslümanız. Allah'ın yasakladığı, Resul'ün yasakladığı hiç bir davranışın içerisinde olmadık, olmayacağız" dedi.
Destici'nin konuşma yaptığı otobüste, Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu ile parti yöneticileri de bulundu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar