Muhsin Yazıcıoğlu'nun Eşi Gülefer Yazıcıoğlu Hastaneye Kaldırıldı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu Ankara Adalet Sarayı'nın önünde fenalaştı. Yazıcıoğlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Muhsin Yazıcıoğlu'nun Eşi Gülefer Yazıcıoğlu Hastaneye Kaldırıldı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve partililer helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nu, Tacettin Sultan Dergahı'ndaki kabri başında andıktan sonra, yürüyerek, Ankara Adalet Sarayı önüne geldi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Adalet Sarayı önünde partililere yaptığı konuşması esnasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun benzeri Gülefer Yazıcıoğlu'nun fenalaştığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

DESTİCİ: 6 YILDIR ADALET ARIYORUZ

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici 'Beklentimiz, arzumuz, isteğimiz, tüm milletin beklentisi, bu olayın behemehal aydınlatılmasıdır. 6 yıldır adalet arıyoruz. 6 yıldır yasa arasında kalarak, şehitlerimizin hukukunu arıyoruz. Nasıl bugüne kadar daima ortak bu davanın arkasında koşmuşsak, bundan sonra da herkes şunu bilsin ki yorulmak göstermemizi bekleyenler, düş kırıklığına uğrayacak. Çok şey mi istiyoruz? Ey Türkiye'yi yönetenler, adalet dağıtmakla yükümlü olanlar, Adalet Sarayı'nın önünden sizlere sesleniyoruz. Adalet mülkün temelidir, esasıyla sizlere sesleniyoruz. Ekmek, aş edinebilmek gecikebilir, temele taş koymak gecikebilir, lakin adalet gecikmez, tez verilmeli' dedi.

'BİZDE VURMAK ÖLDÜRMEK YOK'

Bazı partililerin, 'Vur de vuralım, öl de ölelim' demesi üstüne Destici, 'Bizde vurmak, öldürmek yok. Bizler Türk ve Müslümanız. Allah'ın yasakladığı, Resul'ün yasakladığı hiç bir davranışın arasında olmadık, olmayacağız' dedi.

Altı yıldır adalet aradıklarını tekrarlayan Desteci, hak arayışlarını yasa bünyesinde aradıklarını anlatım etti. Bu olayın peşini asla bırakmayacaklarını vurguladı. Yazıcıoğlu'nun yaptığı izahatnın arkasından bir zaman daha burada slogan atmayı sürdüren grup, daha sonra olaysız bir biçimde dağıldı.

Destici'nin konuşma yaptığı otobüste, Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu ile parti yöneticileri de bulundu.

YAZICIOĞLU'NUN EŞİ GÜLESER YAZICIOĞLU HASTANEYE KALDIRILDI

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Adalet Sarayı önünde partililere yaptığı konuşması esnasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun benzeri Güleser Yazıcıoğlu'nun fenalaştığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Güleser Yazıcıoğlu'nun fenalaşması partilileri telaşlandırdı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar