Muhasebeciler ve Mali Müşavirler arası kros yarışı yapıldı

Adana Muhasebeciler ve Mali Müşavirler arası kros yarışları Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Muhasebeciler ve Mali Müşavirler arası kros yarışı yapıldı

Adana Muhasebeciler ve Mali Müşavirler arası kros yarışları Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirildi. Yarışa 80 sporcu katıldı.

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Coşar, bu sezon ilkini gerçekleştirdikleri etkinliği geleneksel hale getireceklerini söyledi. Coşar, ayrıca yarışlara destek veren Adana Masterler Atletizm Spor Kulübü Başkanı Necmi Tadır ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.

Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışların amacına ulaştığının altını çizen Coşar, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz 10 kilometrelik erkekler ve kadınlar arası kros yarışmaları düzenleyerek masa başında oturan üyelerimiz ve personellerini daha verimli daha aktif hale getirerek spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Gelecek yıl Mersin, Hatay, Osmaniye ve Niğde oda başkanlarıyla görüşerek daha kapsamlı ortak yarış yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Bu arada birinci olan sporcuların ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, Türkiye Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Adana Oda Başkanı Ahmet Coşar ve Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur takdim etti. Yarışmalarda birinci olan sporculara çeyrek altın verildi. Yarışlara katılan tüm sporculara tişört, çikolata ve su dağıtıldı.

Yarışmalar sonucunda erkeklerde Murat Mazı kadınlarda ise Yüksel Koç birinci oldu.
CİHAN

Yorumlar