Muğla'da müdürler kurulu toplantısı yapıldı

Muğla'da eğitim yılının ilk döneminin tamamlamasının ardından genel bir değerlendirme yapmak ve ikici yarıyılın çalışmalarını planlamak üzere Menteşe ilçesinde bulunan okul ve kurum müdürleri biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Muğla'da müdürler kurulu toplantısı yapıldı

Muğla'da eğitim yılının ilk döneminin tamamlamasının ardından genel bir değerlendirme yapmak ve ikici yarıyılın çalışmalarını planlamak üzere Menteşe ilçesinde bulunan okul ve kurum müdürleri biraraya geldi. Muğla Rehberlik ve Araştırma Merkezi Salonu'nda, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar başkanlığındaki toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Seydi Ahmet Üğe ile okul ve kurum idarecileri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Çınar, bu sene ilk kez yapılan Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nın başarılı geçtiğini, gerek velilerden gerek öğretmenlerden gerekse öğrencilerden çok olumlu eleştiriler alındığını söyledi. Eğitim öğretimin bir ekip duygusuyla hareket edilerek özveriyle, karşılıklı anlayış, iyi niyet ve güven çerçevesinde, eşgüdümlü çalışmalarla yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Büyük sıkıntılar yaşamadan geçirilen ilk yarıyılda emeği geçen okul müdürlerine ve öğretmenlere fedakârca yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, ikinci yarıyılın da hayırlı geçmesini temenni etti.

Toplantıda daha sonra İnsan Kaynakları Şube Müdürü Üğe ve okul müdürleriyle birlikte öğretmen ihtiyaçlarının karşılanması için görevlendirmeler yapıldı. CİHAN

Yorumlar