Muğla'da İş-Kur iletişim masası açıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İş-Kur) tarafından iletişim masası açıldı.    Sınırsızlık Meydanı'ndaki açılışa Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
Muğla'da İş-Kur iletişim masası açıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İş-Kur) tarafından iletişim masası açıldı.

    Sınırsızlık Meydanı'ndaki açılışa Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla İl Defterdarı Mustafa Kılıçarslan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli katıldı.

    İletişim Masası'nda, işleyiş ve süreç hakkında bilgi alan Vali Güvençer ardından Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde iş ve meslek danışmanı Fatih Akkoyunlu tarafından verilen iş arama becerileri seminerine katıldı.

    Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sarıyerli gazetecilere yaptığı açıklamada; "Çalışma ve İş Kurumu olarak okullarda dünyada ikinci örnek yayın olan meslek seçimine destek dergisinin dağıtımını yapıyoruz. Bu dergiyi dağıtmamızın ve iş arama becerileri seminerinin amacı; meslek seçiminin önemi, işe müracaat etme, işe alım süreci, kurslar, işsizlik, iş sağlığı, işverenler gibi konularda öğrencilerimize bilgi vermek." dedi.

CİHAN

Yorumlar