Muğla'da Heyelan Yol Kapattı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, yağmurun yumuşattığı zeminden kopan kaya ve toprak parçaları Marmaris- İçmeler Karayolu'na yığıldı. Her iki yönden yolu trafiğe kapatan heyelanda, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol
Muğla'da Heyelan Yol Kapattı

Günboyu aralıklarla etkili olan sağanak yağmur, ilçeye bağlı Marmaris- İçmeler Karayolu'nun 9'uncu kilometresinde, Seyirtepe Mevkii'nde, bugün saat 00.15 sıralarında, heyelana neden oldu. Yoldan heyelan anında şans eseri kimsenin geçmemesi, olası bir facianın önüne geçti. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye, belediye ve karayolu ekipleri geldi. Ulaşımın kesildiği bölgede, poliste çevre güvenliği alarak vatandaşları uyardı. Bölgede araç yoğunluğunun olmadığı görüldü. Karayolu ve belediye ekipleri, bölgeye getirilen dozer ve kepçe ile yolun açılması için çalışma başlattı. 

İÇMELER BELDESİ'NDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Marmaris'teki ana hatlardan gelen elektriği aktaran bölgedeki elektrik direklerinin heyelanda yıkılması, İçmeler Beldesi'nde kesintiye sebep oldu. Yetkililer, sabaha kadar sürmesi beklenen çalışmaların ardından İçmeler Beldesi'ne tekrar akımın verilebileceğini kaydetti.

Yorumlar