Muğla Valisi Güvençer yatırımları inceledi

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Muğla Valisi Güvençer yatırımları inceledi

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Kışla mevkisindeki yüzme havuzu, 3 bin 500 kişilik spor salonu ve gençlik merkezi inşaatlarını gezerek, mühendis ve mimarlardan bilgi aldı.

Muğla'da yapımı devam eden üç tesisin en kısa sürede bitirilmesi talimatını veren Vali Güvençer, "Tesislerin hizmete girmesiyle birlikte Muğla'da spor yepyeni bir ivme kazanacak. Gençlerimizin, çocuklarımızın spor yapmasını, başarıya ulaşmasını istiyorsak bu tür tesislerle olmaz. Sporcular her şeyin en iyisine lâyıktır. Burası ısıtma sistemiyle, duşuyla modern, pırıl pırıl bir spor kompleksi olmalı. Bunun için hem İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğimiz hem de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bugünden itibaren hızlı bir çalışma yürüterek, en kısa sürede bu tesisi hazır hale getirmelidirler." dedi.

İncelemelere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Veli Çelik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur da katıldı. CİHAN

Yorumlar