Muğla Piri Reis Koleji'nde 23 Nisan coşkusu

Muğla'da faaliyet gösteren Özel Piri Reis Koleji'nde, geleneksel hale gelen 23 Nisan kutlamaları, bu yılda okul bahçesinde düzenlenen şenlikle her yaşa hitap etti.

Google Haberlere Abone ol
Muğla Piri Reis Koleji'nde 23 Nisan coşkusu

Muğla'da faaliyet gösteren Özel Piri Reis Koleji'nde, geleneksel hale gelen 23 Nisan kutlamaları, bu yılda okul bahçesinde düzenlenen şenlikle her yaşa hitap etti. Okulun öğrencileri dışında Muğla genelinden de büyük katılımın sağlanmasıyla etkinlikler coşkulu bir şekilde kutlandı.

    Resmi açılışla başlayan törende şiirler okundu, konuşmalar yapıldı. Şenlikte birbirinden ilginç yarışmalar çocuklara ayrı, anne ve babalara ayrı düzenlendi. Anneler yumurta taşıma, çorap eşleştirme, yoğurt yedirme, makyaj yapma, terlik atma, elma yeme gibi çeşitli yarışmalarda ter dökerken, babalar da voleybol, balon patlatma, halat çekme, uzun atlama gibi yarışmalarında kıyasıya mücadele etti. Çocuklar için de şişme oyun parkurları yanında, çuval ile zıplama, halat çekme, uzun atlama, şarkı söyleme yarışmaları düzenlendi. Minikler de sevgi treniyle okul bahçesinde doyasıya tur attı.

    Okulun her köşesinde ayrı bir etkinlik vardı. Çeşitli hediyelerle taçlanan yarışmalarda, veliler de, öğrenciler de çok eğlendi. Bu yılki 23 Nisan kutlamalarına uçurtma şenlikleri damgasını vurdu. En güzel uçurtma yapma ve en yüksek havada kalama mücadelesinde çocuklar kıyasıya yarıştı. Onlarca uçurtmanın katıldığı yarışmada Emir Korkmaz, en güzel uçurtma yapma yarışmasında 1., Selim Sayılgan'da uçurtması en yükseğe çıkararak bisiklet ödülünü kaptı. CİHAN

Yorumlar