Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Gürün, Soma için baş sağlığı mesajı yayımladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle bir baş sağlığı mesajı yayımladı.    Osman Gürün yaptığı açıklamada, "Manisa...

Google Haberlere Abone ol
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Gürün, Soma için baş sağlığı mesajı yayımladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle bir baş sağlığı mesajı yayımladı.

    Osman Gürün yaptığı açıklamada, "Manisa Soma'da kömür ocağında trafo patlaması nedeniyle meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Göçük altından yaralı çıkarılan işçilerimize acil şifalar diliyor, kurtarılmayı bekleyen işçilerimizden müjdeli haberler gelmesini yürekten umut ediyorum." dedi.

    Menteşe Belediye Başkanı Gümüş ise başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında, trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonucu bazı işçilerimizin hayatını kaybettiğini, bazılarının da mahsur kaldığı haberini üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit olan madencilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Yaralı madencilerimize acil şifalar diler, madende mahsur kalan madencilerimizin bir an önce sevindirici haberlerini duymayı temenni ederiz. Milletimizin başı sağ olsun."

    Öte yandan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Muğla'da da iptal edildi. CİHAN

Yorumlar