Müftü İnceler: Peygamberimizin yüzünde hayatı boyunca tebessüm eksik olmadı

Erzin Müftüsü Şemsettin İnceler, günümüz dünyasının Peygamber Efendimiz'e (sas) her zamankinden çok ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "O'nun (sas) yüzünden hayatı boyunca tebessüm eksik olmadı.

Google Haberlere Abone ol
Müftü İnceler: Peygamberimizin yüzünde hayatı boyunca tebessüm eksik olmadı

Erzin Müftüsü Şemsettin İnceler, günümüz dünyasının Peygamber Efendimiz'e (sas) her zamankinden çok ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "O'nun (sas) yüzünden hayatı boyunca tebessüm eksik olmadı. Sizler de onu örnek almak istiyorsanız, en azından kutlu doğumu yaşadığımız şu günlerde sevdiğinize gül veremiyorsanız bir gülüverin." dedi.

Hatay'ın Erzin ilçesinde Kutlu Doğum sevgisi salona sığmadı. İlçe Müftülüğünün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet' konferansını dinlemek isteyen vatandaşlar programa büyük ilgi gösterdi.

İlçe Müftüsü Şemsettin İnceler'inErzin Müftülüğü'nün düzenlediği kutlu doğum programı Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Konferansa; konuşmacı olarak İlçe Müftüsü Şemsettin İnceler'in yanı sıra Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan programda Kur'an kursu öğretmeni Ali Erkal, Kur'an-ı Kerim okudu. Grup 'Vuslat'ın ilahilerle süslediği programda konuşan Müftü Şemsettin İnceler, Müslüman'ın her şeyden önce samimi olması gerektiğini söyledi.

Günümüz dünyasının Peygamber Efendimiz'e (sas) her zamankinden çok ihtiyacı olduğunu ifade eden İnceler, ''İnsanlığın, Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatından öğreneceği çok şeyler var. O'nun (sas) yüzünden hayatı boyunca tebessüm eksik olmadı. Sizler de onu örnek almak istiyorsanız, en azından kutlu doğumu yaşadığımız şu günlerde sevdiğinize gül veremiyorsanız bir gülüverin." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar