Müezzinoğlu muhalefeti yolsuzlukla suçladı: O kuzuyu size yedirmeyiz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultanbeyli'de partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında muhalefete yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Müezzinoğlu muhalefeti yolsuzlukla suçladı: O kuzuyu size yedirmeyiz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultanbeyli'de partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında muhalefete yüklendi. Muhalefeti milli olmamakla ve yolsuzlukla eleştiren Müezzinoğlu, "Artık kuzuyu yiyemezsiniz, dişleriniz kırılır, çeneniz parçalanır. O kuzuyu, bu milleti biz size yedirmeyiz." dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Sultanbeyli'de partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Partililer tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Müezzinoğlu, kalabalığa hitap etti. Türkiye'de milletin iradesine darbe dönemleri ile engel olunduğunu belirterek, bugün de farklı şekillerde aynı girişimlerin yapılmaya çalışıldığını iddia etti. Müezzinoğlu, "Bugün yeni yeni senaryolar kurarak AK Parti'ye yolsuzluğu yakıştırmak isteyenler… Evet bu millet milli irade hırsızlarını, bu milletin gelişmesini istemeyenleri, bu milletin cebinden elini çekmek istemeyenleri en iyi tanıyan ilçe Sultanbeyli ilçemiz. Onlara 1994'ten beri hep ders verdi." dedi.

Konuşmasında sağlık alanında yapılan atılımları da değerlendiren Müezzinoğlu, son bir yılda Türkiye'nin 2002 yılında 630 olan ambulans sayısına bin 200 yeni ambulans eklendiğini belirtti. Sağlıktaki gelişmeler üzerinden muhalefeti eleştiren Müezzinoğlu, "Soruyorum ey Kılıçdaroğlu, sen SGK Genel Müdürü olduğunda ambulansı bırak ambulans helikopteri rüyanda görüyor muydun." ifadesini kullandı.

‘O KUZUYU YEDİRMEYİZ’

Necmettin Erbakan örneğini veren Müezzinoğlu "Ramazan'da 'sakallı hocalara sen iftar verdin, sen suyu bulandırdın' dediler, milleti hortumladılar. Şimdi AK Parti döneminde de aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Ama artık AK Parti var, Recep Tayyip Erdoğan var. Artık kuzuyu yiyemezsiniz, dişleriniz kırılır, çeneniz parçalanır. O kuzuyu, bu milleti biz size yedirmeyiz. Milletin geleceğini, milletin hak ve hukukunu asla size teslim etmeyeceğiz. İnşallah bu millet kendi cumhurbaşkanını kendi vicdanının sesini dinleyerek seçecek." değerlendirmesinde bulundu.

Muhalefeti eleştiren Müezzinoğlu, Türkiye'nin 2023 vizyonundan bazı ülkelerin rahatsız olabileceğini belirterek, "Bundan Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa rahatsız olabilir ama ey CHP sen niye rahatsız oluyorsun? Ey MHP sen niye rahatsız oluyorsun? İki trilyonluk bir bütçeyi hedefleyen bir Türkiye." dedi. Muhalefete "Adın halkçı ama asla halktan yana olmadın, adın milliyetçi ama asla milli olmadın." diyen Müezzinoğlu "Bunlar hep milli olmanın, dert edinmenin sonuçları." şeklinde konuştu.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını AK Parti Milletvekili Osman Boyraz ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile birlikte yapan Müezzinoğlu, partililerle sohbet etti. Bakanın ayrılışı sırasında yanına yaklaşan ve Sultanbeyli'de daha önce evleri icra yolu ile yıkılmak istendiği için zor durumda kalan ailenin fertleri ile konuşan Müezzinoğlu, bir süre aile ferdi genç kızın anlattıklarını aracının içinde dinledi.
CİHAN

Yorumlar