Müezzinoğlu: Ey CHP, sen milli irade katilisin

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Başbakan Erdoğan'a, 'Sen hukuk katilisin' söylemlerini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “Ben de şimdi Tekirdağ’dan sesleniyorum ve diyorum ki; ey CHP, sen milli irade katilisi.

Google Haberlere Abone ol
Müezzinoğlu: Ey CHP, sen milli irade katilisin

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Başbakan Erdoğan'a, 'Sen hukuk katilisin' söylemlerini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “Ben de şimdi Tekirdağ’dan sesleniyorum ve diyorum ki; ey CHP, sen milli irade katilisin. Sen milli iradenin hak ve hukukunun yanında hiç olmadın.”

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde esnaf ziyaretinin ardından belediye başkan adayları ve partililerle bir restoranda kahvaltıda bir araya gelen Müezzinoğlu, açıklamalarda bulundu.

Bakan Müezzinoğlu, milletin siyasi istikrarını zedeleyerek ekonomik istikrarı bozmak isteyenler olduğunu öne sürdü. "Ekonomik istikrarı bozsunlar ki 3. havaalanı yapılmasın, Marmaray çalışamasın, 3. Boğaz Köprüsü yarıda kalsın, şehir hastaneleri yapılamasın, Kanal İstanbul yapılamasın." diyen Müezzinoğlu, bu hizmetlerden Almanya, İngiltere, Fransa ve Avrupa'nın rahatsız olabileceğini ifade ederek, "Ey CHP, sen neden rahatsız oluyorsun? Hani halkçıydın. Ey MHP, sen neden rahatsız oluyorsun? Hani milliyetçiydin?" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Tekirdağ mitinginde Başbakan Erdoğan hakkında söylediği 'Sen hukuk katilisin' sözlerini hatırlattı. Müezzinoğlu, "Ben de şimdi Tekirdağ’dan sesleniyorum ve diyorum ki; ey CHP, sen milli irade katilisin. Sen milli iradenin hak ve hukukunun yanında hiç olmadın. O rahmetli Menderes'i idama götürenler de savcıydı, o kararı verenler de hâkimdi. Bizim partiye kapatma davası açıldığında, o savcı da savcıydı, sen de onlara alkış tutmuştun. Nerede milli iradenin hak ve hukuku? Nerede bu milletin hayalleri umutları?" şeklinde konuştu.

Şarköy’den Malkara’ya geçen Bakan Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindekiler, burada Malkara Devlet Hastanesi’nin temel atma törenine katıldı. CİHAN

Yorumlar