Müezzinoğlu, ambulans helikopterle Kütahya'ya gittiğini doğruladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘seçim çalışmalarında ambulans helikopter kullanıyor’ iddiasına cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Müezzinoğlu, ambulans helikopterle Kütahya'ya gittiğini doğruladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘seçim çalışmalarında ambulans helikopter kullanıyor’ iddiasına cevap verdi. Kütahya’ya ambulans helikopterle gittiğini doğrulayan Müezzinoğlu, “Ben Sağlık Bakanıyım. Tek bir parti programına katılmadım. Sağlık toplantısına katıldım.” dedi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, Kütahya’ya dün ambulans helikopterle gitmesi üzerine yapılan eleştirileri Çekmeköy Devlet Hastanesi temel atma töreni sonrası cevapladı. Müezzinoğlu, “Yazının son kısmına bakarsanız ‘seçim yasakları 20 Mart’ta başlıyor’ diyor. 20 Mart’ta başlayan bir seçim yasakları sürecini 17 Mart’ta ihlal edilmiş olması asparagas haberdir.” ifadesini kullandı.

Müezzinoğlu, bir basın mensubunun helikopterin ambulans helikopter olduğunu hatırlatması üzerine, “Arkadaşlar ben Sağlık Bakanıyım. Kütahya’da tek bir parti programına katılmadım. İl sağlığın üst yönetimiyle vilayette toplantı yaptım. Kütahya’nın sağlık sorunlarını konuştum. ‘Gitmedim’ demiyorum ama Kütahya’da valilikte sağlık toplantısı yaptık.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar