Mudanya'nın ilk sanat merkezi açıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve mezunlarından oluşan Sahne Tiyatrol Sanat Merkezi, kapılarını açtı.Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi’nde hizmete giren Sahne Tiyatrol’un açılışına...

Google Haberlere Abone ol
Mudanya'nın ilk sanat merkezi açıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve mezunlarından oluşan Sahne Tiyatrol Sanat Merkezi, kapılarını açtı.

Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi’nde hizmete giren Sahne Tiyatrol’un açılışına Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Sagun ile Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Esen ve Mevlana Şimşek’in yanı sıra üniversite öğrencileri ve tiyatroseverler katıldı.

Mudanya’nın yerleşik tiyatrosu olmak amacıyla faaliyete geçirdikleri sanat merkezinin açılışında konuşan Sahne Tiyatrol Genel Sanat Yönetmeni Ramazan Sayın, bünyelerinde diksiyon, yaratıcı drama ve tiyatro kursları ile konservatuar sınavlarına hazırlık eğitimlerinin yanı sıra sahne sanatlarını içine alan birçok branşta eğitim vereceklerini kaydetti. Sayın, interaktif tiyatro, cep sahne veya oda tiyatrosu olarak faaliyet gösterecek 50 kişilik sahnenin Mudanya için artı bir değer olduğunu söyledi. Katılımcılar daha sonra sanat merkezinin kurdelesini alkışlarla kesti.

CİHAN

Yorumlar