Mudanya Milli Eğitim'de değişiklik

Bursa’da Milli Eğitim bünyesinde yapılan atamalarda Yenişehir Milli Eğitimi Müdürü Osman Şeker, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanarak göreve başladı.1964 yılında Erzincan’ın Mercan beldesinde doğan Osman Şeker, Uludağ...

Google Haberlere Abone ol
Mudanya Milli Eğitim'de değişiklik

Bursa’da Milli Eğitim bünyesinde yapılan atamalarda Yenişehir Milli Eğitimi Müdürü Osman Şeker, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanarak göreve başladı.

1964 yılında Erzincan’ın Mercan beldesinde doğan Osman Şeker, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Öğretmenliğe 1987 yılında Hakkari Yüksekova’da başlayan Şeker, meslek hayatının 22 yıllık bölümünü çeşitli okullarda idareciliğin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde de bulundu. 2004-2009 yıllarında doğum yeri olan Mercan’da Belediye Başkanı olarak görev yapan Şeker, daha sonra yeniden döndüğü mesleğinde 2009 yılından bu yana da Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Şeker, evli ve üç çocuk babası.

SAGUN, UZMAN OLARAK BURSA’DA

Bu arada 2010 yılından bu yana Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan ve bir süredir ilçedeki görevi vekaleten sürdüren Harun Sagun ise ‘uzman’ olarak Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne görevlendirildi.

ŞUBE MÜDÜRLERİNDE ZORUNLU ROTASYON

Öte yandan Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaklaşık 13 yıldır şube müdürü olarak görev yapan Dr. İrfan Bülbül ile İlhan Özkan’ın zorunlu rotasyon nedeniyle ilçedeki görevlerinden ayrılacağı öğrenildi.

Milli Eğitim’deki zorunlu rotasyonlar kapsamında şube müdürlerinin ay sonuna kadar görevlerinden ayrılması bekleniyor. Birinci hizmet bölgesinde görevlerini tamamlayan şube müdürlerinin atamalarının tercihleri nedeniyle il dışına olması öngörülüyor. CİHAN

Yorumlar