Mudanya Kent Konseyi'nde Kazancı ile yeniden

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 8 yıldır Kent Konseyi’nin başkanlığını yürüten Soyer Kazancı, 5. olağan genel kurulda başkanlığa tekrar seçildi.Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulun divan başkanlığını...

Google Haberlere Abone ol
Mudanya Kent Konseyi'nde Kazancı ile yeniden

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 8 yıldır Kent Konseyi’nin başkanlığını yürüten Soyer Kazancı, 5. olağan genel kurulda başkanlığa tekrar seçildi.

Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulun divan başkanlığını Sabih Demirdağ, divan üyeliklerini ise Ömer Cinalioğlu ile Nevra Aşık yaptı. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ile birlikte 70 üyenin katılım sağladığı genel kurulda, görev süresince yapılan ve yapılamayan çalışmalar hakkında bilgi veren Soyer Kazancı, kentin ortak aklını oluşturma hedefiyle kentin paydaşlarıyla yola çıktıklarını kaydetti. 2009 yılında Mudanya Belediyesi’ne sundukları ilçenin turizm projesinin tamamlanması için bu dönem gayret sarf edeceklerini belirten Kazancı, düşündükleri ve hayata geçirilen projelerin gerçekleşmesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve ekibinden destek ve katkı beklediklerini sözlerine ekledi.

Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ise Kent Konseyi’nin kuruluş sürecinde kendisinin de sekreter olarak görev yaptığını hatırlatarak, yerel yönetim olarak imkanlar ölçüsünde konseyin çalışmalarına her türlü katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan başkanlık seçimlerinde, başka adayın olmaması üzerine açık oylama usulüyle yapılan seçimlerde Soyer Kazancı, üç ret, iki çekimser oya karşılık 65 üyenin kabul oyu ile iki yıllığına Mudanya Kent Konseyi başkanlığına seçildi. Kazancı başkanlığındaki yürütme kurulu şu isimlerden oluştu: Sabriye Öztürk, Cemal Sekiz, Fatih Acar, Yavuz Gerçekçi, Kadri Söğütlü, Naciye Öztürk, Nazmi Karalar, Turgut Dağlı, Yaşar Kılıç, Nilgün Baysan ve Leyla Aydoğan. CİHAN

Yorumlar