Mudanya Devlet Hastanesi’nin ilk bebeği 'Esila' oldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde resmi açılışını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yaptığı 100 yataklı Mudanya Devlet Hastanesi’nde ilk doğum gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Mudanya Devlet Hastanesi’nin ilk bebeği 'Esila' oldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde resmi açılışını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yaptığı 100 yataklı Mudanya Devlet Hastanesi’nde ilk doğum gerçekleşti. Yeni hastanenin ilk bebeği, Gamze-Emre Aybey çiftinin “Esila” adı verilen kız çocuğu dünyaya geldi. Saat 15.55’te 2 kilogram 540 gram ve 48 santimetre olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya merhaba diyen Esila bebeğe, hastane yönetimi hastanenin eski ismi “Şaziye” adını göbek adı olarak verirken, bebeğe de çeyrek altın taktı.

Esila bebek, basın mensuplarının karşısına Bursaspor formasıyla çıktı. Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Öztürk, genç aileye uzun ve sağlıklı bir ömür dilerken, yeni hastanede doğum yapan ilk bebeğin hastaneye de uğur getirmesini diledi. Böyle bir mutluluğu yaşadıkları için kendilerini şanslı hisseden genç çift ise, hastane yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar